Saturday, May 26, 2012

Hi Darls :)

Assalamualaikum semua (: Finally, exam dah habis and CUTI PUN DAH BERMULA! :3
I really hope that I will achieve my target, 6 A's above but only Tawakal that I can do now :) Insya-Allah..
But cakap pasal exam, third day of test, Im doing well but masuk hari ke-4, Farah jatuh sakit ;D demam teruk juga sampai kena pegi klinik dengan warden pada malam hari sebab ta tahan sangat. Act Farah demam after giat sangat nak stayup untuk subjek LK (Lukisan Kejuruteraan). First first sakit kepala tapi at last, demam teruk sangat. Terus next killer paper, Pysics ta leh nak wat sebab malam ta leh study betul2. Nak stayup lagi, tapi kena marah (; so memang tawakal je lah. Banyak paper Farah ta leh nak wat betul betul tapi start Kimia, Im trying to be tough sebab on that day, Farah dah mula sihat balik.
Condition Farah memang teruk sampai ada kawan yang menangis tengok Farah sebab dia tak sanggup :3
Farah banyak susahkan kawan kawan. Farah banyak wat dorang risau. Ibu pun ta lupa juga. Dia always call and tanya khabar dari pagi sampai malam tapi now syukur Alhamdulillah. Everything gonna be fine :3
So doakanlah tuk result Farah kayh !

p/s To you my dear friend, Jaga kesihatan juga kayh? Jangan sampai masuk hospital lagi! Ingatlah, nanti orang tersayang especially your umi and your family akan risau :)

Kbye, Got-to-go ! <3

1 comment: